Inloggen

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Intern
Datum en tijd
1 jun. 2018 13:00 - 01:00
Locatie
Achilles ’29

Croquet & Croquettes-toernooi 2018

Vrijdag 1 juni 2018 is het zo ver: Heerengenootschap Sabre organiseert alweer voor de 11e keer haar Croquet & Croquettes-toernooi!

Onder het genot van oud-Hollandsche croquettes en bijpassende muziek zal overdag het toernooi plaatsvinden. Uiteraard zal bij het roqueteren en croqueteren een lekker glaasje prosecco niet ontbreken. Ook dit jaar zal overdag op het toernooi weer gestreden worden voor de felbegeerde titel “Croquet en Croquettes-kampioen” met bijbehorende fles prosecco. In de avond zal gezorgd worden voor een heerlijke maaltijd. Het toernooi zal ’s avonds worden afgesloten met een tot 01:00 uur durende afterparty. Het programma hiervan zal binnenkort bekend worden gemaakt. De kosten van het toernooi zullen 12,50 bedragen.

De locatie van het Croquet & Croquettes toernooi 2018 ligt in de heuvels van het prachtige Groesbeek. Omdat we het jullie niet aan willen doen om deze heuvels met je studentenros te moeten beklimmen, en de locatie met het openbaar vervoer slecht bereikbaar is rijden er pendelbussen tussen Nijmegen CS en Groesbeek. Met deze bus wordt je voor de deur van het toernooi afgezet, en aan het einde van de dag weer teruggebracht naar Nijmegen. Een retourtje voor de pendelbus kost slechts 5 euro! De gecombineerde prijs voor entree en pendelbus is dus 17,50. Wil je wel naar C&C, maar geen gebruik maken van de pendelbus? Neem dan contact op met ons via toernooi@hgsabre.nl en je krijgt je 5 euro terug!

 

Datum: vrijdag 1 juni 2018

Locatie: Achilles ’29, Cranenburgsestraat 33A 6561 AM Groesbeek

Aanvang: 13:00

Entree: €12,50

Pendelbus retour: €5,-

 

Na het succes van de uitverkochte lustrumeditie van vorig jaar willen wij er samen met jullie weer een fantastische dag van maken. Tot 1 juni!

 

LET OP!

Genootschappen en verticalen dienen zich op een andere wijze in te schrijven!

 

  • Alle genootschappen en verticalen schrijven zich vanaf 1 maart 17:00 in via het formulier op http://www.hgsabre.nl/toernooi.
  • Alle jaarclubs en individuen schijven zich op de gebruikelijke manier in via dit evenement.

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien