Bekijk onze sociëteit eens van binnen!


Welkom op de website van de grootste en gezelligste studentenvereniging van Nijmegen.


Corona en lidmaatschap bij N.S.V. Ovum Novum


We snappen dat er momenteel veel vragen zijn omtrent lid worden bij een studentenvereniging gezien de maatregelen rondom COVID-19.

Vooralsnog is inschrijven bij de vereniging gewoon mogelijk! Er is nog onduidelijkheid over hoe de komende periode eruit zal gaan zien, maar we houden jullie op de hoogte over de ontwikkelingen zodra er meer duidelijkheid is. 

https://www.ovumnovum.nl/word-lid/personalia


Dé studentenvereniging van Nijmegen

De Nijmeegse Studentenvereniging Ovum Novum maakt sinds 20 mei 1990 deel uit van het Nijmeegs studentenleven. Met meer dan 650 leden zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot de grootste studentenvereniging van Nijmegen.

Onze vereniging huisvest zich in sociëteit ‘De Kelder’ aan de St. Canisiussingel 38. Hier hebben onze leden vijf dagen per week de gelegenheid samen te komen om te borrelen, maar ook voor vergaderingen, activiteiten en etentjes.

De leukste activiteiten en feesten

Je studententijd is niet compleet zonder gave activiteiten en mooie feesten. Door het jaar heen organiseren verschillende commissies bij Ovum Novum activiteiten zoals het zeilweekend, wintersportreis, gala’s en verschillende toernooien! Komend jaar viert Ovum bovendien haar 30e levensjaar! Dit 6e lustrum zal gepaard gaan met de grootste en vetste feesten en evenementen die Ovum Novum ooit gekend heeft!

Volg ons 6e Lustrum

Volg het Lustrum op https://www.lustrumovumnovum.nl/ of op de insta @Lustrum.ovumnovum​

Kom langs tijdens de intro en word lid!

Geen aanstaande evenementen


 

Onze sponsoren