Inloggen | Word lid

Over N.S.V. Ovum Novum

Allereerst van harte welkom op de website van de Nijmeegse Studentenvereniging Ovum Novum. De N.S.V. Ovum Novum maakt sinds 20 mei 1990 deel uit van het Nijmeegse studentenleven. Een jonge doch toonaangevende studentenvereniging in het centrum van Nijmegen. Met om en nabij 600 leden zijn wij in een korte tijd uitgegroeid tot de grootste studentengezelligheidsvereniging van Nijmegen. Lees verder »

Geachte bezoeker,

Allereerst van harte welkom op de website van de Nijmeegse Studentenvereniging Ovum Novum. De N.S.V. Ovum Novum maakt sinds 20 mei 1990 deel uit van het Nijmeegse studentenleven. Een jonge doch toonaangevende studentenvereniging in het centrum van Nijmegen. Met om en nabij 600 leden zijn wij in een korte tijd uitgegroeid tot de grootste studentengezelligheidsvereniging van Nijmegen.

Onze vereniging huisvest zich in sociëteit ‘De Kelder’ aan de St. Canisiussingel 38. Onze leden, die allen studeren aan de HAN of aan de Radboud Universiteit, kunnen hier vijf dagen per week samen komen, voor een borrel- of verenigingsavond. Bij Ovum Novum krijgen alle studenten de kans om zich te ontwikkelen door middel van commissies en bestuurswerk.

In het agendaoverzicht vind je gedurende het jaar een overzicht van alle activiteiten die georganiseerd worden. Ik kan u met alle plezier mededelen dat wij dit jaar alweer ons vijfde lustrum vieren. Een bijzonder jaar dat gevuld zal worden met onvergetelijke activiteiten. Daarnaast biedt de N.S.V. Ovum Novum in het algemeen een zeer gevarieerd activiteitenaanbod voor haar leden. Van zeilweekenden tot wintersportvakanties en van een diesweek tot een gala, bij Ovum vind je het allemaal!

Een studententijd in Nijmegen is echter geen studententijd zonder de feesten! Zo is elke woensdag onze verenigingsavond en hebben wij vijf keer per jaar een open feest waar heel studerend Nijmegen welkom is. Regelmatig is hierbij een optreden van een landelijk bekende artiest! Deze open feesten zijn de mogelijkheid bij uitstek om kennis te maken met onze vereniging! Kijk ook gerust even rond op onze site en hopelijk zien we je snel bij een van onze open feesten!

Met vriendelijke groet,

Dennis van der Vegt

Praeses h.t. der N.S.V. Ovum Novum

Agenda en evenementen