Inloggen

N.S.V. Ovum Novum

Welkom op de website van de grootste en gezelligste studentenvereniging van Nijmegen! Benieuwd naar onze vereniging? Neem dan een kijkje op deze website of kom een keer langs op één van onze Open Feesten! 

Welkom!

Van harte welkom op onze website! De Nijmeegse Studentenvereniging Ovum Novum maakt sinds 20 mei 1990 deel uit van het Nijmeegs studentenleven. Met ongeveer 600 leden zijn wij in een korte tijd uitgegroeid tot de grootste studentenvereniging van Nijmegen.

Onze vereniging huisvest zich in sociëteit ‘De Kelder’ aan de St. Canisiussingel 38. Hier hebben onze leden vijf dagen per week de gelegenheid samen te komen om te borrelen, maar ook voor vergaderingen, activiteiten en etentjes. Al onze leden studeren aan de Radboud Universiteit of de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Naast hun studie krijgen zij ook bij Ovum Novum de kans zich verder te ontwikkelen, namelijk door middel van commissiewerk of bestuurswerk. Daarnaast worden er gedurende het jaar diverse evenementen georganiseerd waar onze leden iets van kunnen opsteken, zoals lezingen en congressen.

Natuurlijk is je studententijd niet compleet zonder gave activiteiten en mooie feesten. Elke woensdag wordt er op de ledenavond een feest neergezet door een jaarclub, verticale of genootschap. Hier kan tot in de vroege uurtjes worden doorgefeest! Daarnaast worden er elke maand door verschillende commissies activiteiten georganiseerd zoals het zeilweekend, de wintersportreis, het Diesgala en verschillende toernooien. Kortom, bij Ovum Novum wordt er altijd weer iets moois en vernieuwends neergezet voor de leden!

Ook voor studenten die geen lid zijn van de N.S.V. Ovum Novum organiseren we activiteiten. Onze Open Feesten vinden 7 keer per jaar plaats en zijn een uitstekende gelegenheid om eens kennis te maken met onze vereniging. Onder de kop ‘Agenda en evenementen’ kun je deze Open Feesten vinden.

Mocht je na het bekijken van onze website nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons of met één van onze leden.

Hopelijk zien we je snel bij één van onze Open Feesten of aan de inschrijftafel tijdens de Open Introductie in augustus!

Met vriendelijke groet,

Bart Verschure
Praeses h.t. der N.S.V. Ovum Novum

Kleur-metButton.png
Klik hier om je in te schrijven!