Inloggen

N.S.V. Ovum Novum

Welkom op de website van de grootste en gezelligste studentenvereniging van Nijmegen. Wij wensen je veel plezier tijdens de Open Introductie! Kom langs en word lid!

Welkom!

De Nijmeegse Studentenvereniging Ovum Novum maakt sinds 20 mei 1990 deel uit van het Nijmeegs studentenleven. Met ongeveer 600 leden zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot de grootste studentenvereniging van Nijmegen.

Onze vereniging huisvest zich in sociëteit ‘De Kelder’ aan de St. Canisiussingel 38. Hier hebben onze leden vijf dagen per week de gelegenheid samen te komen om te borrelen, maar ook voor vergaderingen, activiteiten en etentjes.

Je studententijd is niet compleet zonder gave activiteiten en mooie feesten. Door het jaar heen organiseren verschillende commissies bij Ovum Novum activiteiten zoals het zeilweekend, wintersportreis, gala’s en verschillende toernooien! Komend jaar viert Ovum bovendien haar 30e levensjaar! Dit 6e lustrum zal gepaard gaan met de grootste en vetste feesten en evenementen die Ovum Novum ooit gekend heeft!

Volg het Lustrum op https://www.lustrumovumnovum.nl/ of op de insta @Lustrum.ovumnovum

Kom langs tijdens de intro en word lid!

Komend jaar zal Ovum Novum haar 6e lustrum vieren. Kijk hierboven naar de themabekendmaking van ons vorige lustrum!