Inloggen

Leden

Ben je benieuwd wat leden te vertellen hebben over hun lidmaatschap bij Ovum Novum? Wat vinden zij het mooiste aan lid zijn en welke ervaringen zullen zij hun leven lang niet meer vergeten? Lees het hieronder!

 

Foto_Marnix_Qompas.jpg
Diesgala XXVII

Marnix Hoekstra (21, 3e-jaars HRM)

Het eerste jaar dat je lid bent bij Ovum Novum is al meteen een fantastisch jaar: samen met zo’n 9 andere eerstejaars vorm je een jaarclub waar je het hele jaar door ontzettend gave activiteiten mee zal beleven. Woensdag is de avond waarop je met je jaarclub samen eet, vaak is dit in combinatie met een andere jaarclub van Ovum. Op die manier leer je in een razend tempo nieuwe mensen kennen die net als jij het meeste uit hun studententijd willen halen. Vervolgens ga je gezamenlijk naar de sociëteit om het feestje door te zetten. Heb je het druk die periode met je studie en komt het eigenlijk niet zo goed uit? Dan sla je gewoon een avondje over, niks is immers verplicht bij Ovum.

Danique Gerrits (19, 1e-jaars verpleegkunde)

Ik ben nu bijna 1 jaar lid bij Ovum en ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij Ovum te gaan. Ik heb ontzettend veel nieuwe mensen leren kennen en ben nu al super hecht met mijn jaarclub. Het leuke aan Ovum vind ik dat je niet alleen je jaarclub heel goed leert kennen, maar dat je binnen heel de vereniging hecht wordt met elkaar, omdat je iedere woensdag een feestje bouwt met elkaar (of vaker). Daarnaast worden er buiten het feesten op de soos heel veel leuke dingen georganiseerd, zoals reizen, gala's, uitstapjes en zelfs studie-gerelateerde activiteiten. Kortom je haalt bij Ovum het beste uit je studententijd!

Danique_Gerrits.jpg
Danique (links) met haar jaarclub
Foto_Jasmijn_Qompas.jpg
Open Feest

Jasmijn Terlouw (22, 4e-jaars ALPO)

Ik ben afgelopen april met mijn jaarclub en een stel andere leuke Ovianen mee geweest op citytrip naar Krakau. Maar je kunt ook mee op wintersport, zeilweekend of een dagje naar een pretpark. Dat is het leuke aan Ovum; alles is mogelijk! Je kunt met iedereen in contact komen en iedereen staat open voor een gezellig praatje aan de bar of een dansje op het podium!