Diners

Diners

Wanneer je je lidmaatschap bij Ovum betreed, zul je veel verschillende diners meemaken! Van elke woensdag escalerende eetdates met je jaarclub, tot chique diners waar iedereen net gekleed is. Op Ovum worden er door verschillende verbanden diners georganiseerd. Om te beginnen organiseren alle genootschappen jaarlijks een date-diner. Waar bij een aantal genootschappen hier een orgineel thema aan wordt ge hangen, wordt er bij andere genootschappen een chique thema gehanteerd.

Ook organiseren alle vrouwenverticalen elk jaar een thema-diner waar iedereen in het thema gekleed komt. Bij deze diner's neem je altijd een date mee wat ervoor zorgt dat het éen gezellige boel wordt! Wat ook erg typerend aan Ovum is, is dat we elk jaar een kerstdiner hebben. Dit kerstdiner wordt georganiseerd door de kookcommissie en er is plek voor honderd leden! Vaak wordt er zo uitgebreid gekookt dat de kookcommissie de hele week al in de weer is om alles zo perfect mogelijk te laten verlopen!

Afgelopen jaar vierde Ovum dus haar 6e lustrum, wat gepaard zou gaan met de vetste activiteiten. Hoewel bijna alle activiteiten geen doorgang konden vinden, kon het openingsdiner van het lustrum wel doorgaan. Dit resulteerde in een avond met veel verschillende muzikanten, lekker eten, en niet geheel onbelangrijk: de bekendmaking van het lustrum! Het 21 diner is ook een diner die je vaak tegen zult komen bij jaarclubs. Veel leden organiseren als ze 21 jaar worden een 21 diner, waar ze bij hun ouders thuis hun clubgenoten, vriendinnen van thuis etc. uitnodigen! Vaak worden zelfs ook hun lichtingsgenoten van hun dispuut uitgenodigd, wat zorgt voor een gemengde en gezellige groep! 

strac_date_diner.jpeg
S.T.R.A.C. Date diner 2018
boekaniersdiner.jpeg
Boekaniersdiner 2017
flow_date_diner.jpeg
Flow diner 2019

Onze sponsoren