Inloggen

De Bananenbar

De Bananenbar, niet te verwarren met de erotische uitgaansgelegenheid op de Wallen in Amsterdam, is een 19e-eeuws gebouw aan de Van Slichtenhorststraat gevestigd en telt twee verdiepingen, vijf kamers, een ruime tuin en een grote kelder. De TripAdvisor-community beoordeelde de Bananenbar met een 8,6: dat is veel hoger dan de Amsterdamse variant. Hier zijn de bewoners dan ook zeer trots op.


De Bananenbar kent een rijke geschiedenis met vele bewoners. Het is eens bijna misgegaan met het huis: in 2001 maakte de gemeente Nijmegen bekend dat de Bananenbar mogelijk moest sluiten. Volgens de gemeente vonden er in de Bananenbar criminele activiteiten plaats zoals studieschuldontduiking. Wij hebben deze ontduiking van onze schuld echter altijd ontkend en wegens gebrek aan bewijs is het huis niet langer in gevaar geweest. Zo ploeteren wij voort in de tijdsgeest die ‘de studie’ heet.

Wie de Bananenbar bezoekt, bereikt een hemelse oase van langwerpige gele vruchten, veel te dure DAR zakken en koffiearoma’s. Verder is het goude vocht ons geliefd en Netflix en chillen wij ons een liesbreuk. Pas wel op voordat je de kelder betreedt: de laatste bewoner die dit gedaan heeft is nog steeds niet teruggevonden.

Kom gezellig eens een banaan eten in ons huis. Chiquita!


Cees

Berend

Joep

Mylene

Lianne

Bananenbar
Bewoners De Bananenbar