Het Willemhuys

Gelegen in het pittoreske Oost, op steenworp afstand van een basisschool en de Jorismavo ligt een baken van klasse, rust en exorbitante levensstijlen. Een rijke geschiedenis valt deze vesting ten dele. Buurtbewoners, en oud huisbewoners, wisten ons te vertellen dat het balkon de hoeven van geiten heeft gevoeld, en dat het glaswerk een referentie was naar de adoratie richting een niet nader te noemen voetbalclub van een vorige bewoner.


Of het nu zelfgeorganiseerde speciaalbierproeverijen, exquise en exotische maaltijden of zwembaden met uitzicht op dartborden zijn, het Willemshuys bewijst zich keer op keer als een kleine hemel aan de Heyendaalseweg. Voor menig promofilm een rekwisiet geweest en voor menig groots diner een keuken. Voel u vooral welkom om een der bewoners te vragen naar de vele luxes die deze stulp van het oosten u kan bieden. 


Bovenal, een huis met een hechte band, waarin samen wordt gegeten en geleefd. Op selecte dagen wordt er samen gestorven, resulterende in staarwedstrijden over wie er chickenwings gaat halen om de brakheid op afstand te houden.

Tot ooit, en tot snel.

De bewoners van het Willemshuys
Willemshuys​​

  • Sam van Oorschot
  • Pasco Coppens
  • Steven Holleman
  • Stijn de Laat
  • Thomas Bijleveld

Onze sponsoren