Inloggen

Lustrum

De Nijmeegse studentenvereniging Ovum Novum bestond in 2015 alweer 25 jaar en is in die korte tijd uitgegroeid tot de grootste studentenvereniging van Nijmegen. Om dit vijfde lustrum te vieren zijn er in het verenigingsjaar 2014 / 2015 tal van activiteiten georganiseerd, te beginnen met een openingsdiner in de St. Stevenskerk. Hier waren 400 Ovianen getuige van de onthulling van het thema van dit lustrum: Mach V. De themabekendmaking is hieronder te zien:


Na het openingsdiner zijn er gedurende het gehele jaar vele lustrumactiviteiten georganiseerd, zoals een  bierfietsrally, een poolparty en een huiskamerconcert op de sociëteit. Na al deze gave activiteiten kende de lustrumweek in mei een fantastische aftrap met het openingsfeest in een hangar in Airport Weeze. Zie de beelden van de opening hier:


Na deze opening van de lustrumweek konden onze leden verder genieten van eenn reünistendag, een eigen Heisafestival in de Honigfabriek, een gescheiden dag, de interne receptie, een kart-toernooi en een stranddag. Dit alles werd afgesloten met een spectaculair lustrumgala op Kasteel de Berckt!