Lustrum

Lustrum 2020: BUITENSPORIG

Afgelopen jaar zou de Nijmeegse Studentenvereniging Ovum Novum alweer haar 30e levensjaar vieren met een buitensporig thema! In die 30 jaar is Ovum Novum uitgegroeid tot de grootste studentenvereniging van Nijmegen! Door het coronavirus kon het lustrum afgelopen jaar helaas niet doorgaan. Maar niet getreurd, want het zal verplaatst worden naar mei van aankomend jaar en dan zal het VIe Lustrum alsnog worden gevierd door de grootste en vetste evenementen te organiseren die Ovum Novum heeft gekend. Van een eigen festivalterrein en een groot Lustrumgala tot aan een super gave Lustrumreis: Niets houdt ons tegen!

In 2021 was het dan echt tijd voor de viering van ons lustrum. Ondanks dat er nog altijd maatregelen van kracht waren, heeft de nieuwe commissie haar uiterste best gedaan om twee hele vette lustrumweken neer te zetten: van een buitenbioscoop op ons lustrumterras tot een solextour door nabijgelegen natuur tot een middag paintballen. In de zomer hopen we dan nog een beachdag en een lustrumgala met elkaar te kunnen beleven! Bekijk hieronder de video die gemaakt is ter ere van ons 31e verenigingsjaar!

Lustrum 2015: MACH V

In 2015 bestond Ovum Novum 25 jaar. Om dit vijfde lustrum te vieren zijn er in het verenigingsjaar 2014 / 2015 tal van activiteiten georganiseerd, te beginnen met een openingsdiner in de St. Stevenskerk. Na het openingsdiner zijn er gedurende het gehele jaar vele lustrumactiviteiten georganiseerd, zoals een  bierfietsrally, een poolparty en een huiskamerconcert op de sociëteit. Na al deze gave activiteiten kende de lustrumweek in mei een fantastische aftrap met het openingsfeest in een hangar in Airport Weeze. Na deze opening van de lustrumweek konden onze leden verder genieten van een reünistendag, een eigen Heisafestival in de Honigfabriek, een gescheiden dag, de interne receptie, een kart-toernooi en een stranddag. Dit alles werd afgesloten met een spectaculair lustrumgala op Kasteel de Berckt!

 

Onze sponsoren