Reizen

Reizen

Wintersport

Naast dat er veel jaarclubs samen op jaarclubvakantie of weekend gaan, worden er ook nog reizen vanuit Ovum georganiseerd. Deze reizen zijn beschikbaar voor alle leden wat er voor zorgt dat je met een gemengde groep naar een vette plek gaat. Allereerst, wordt er elk jaar een wintersport georganiseerd door de Wintersportcommissie. Samen met 99 andere ovianen ga je dan naar een skigebied waar je een week lang met elkaar zit om te skiën, maar vooral ook om de après ski op te zoeken!  

wispo.jpeg
Wintersport 2019


Surfvakantie

Vorige zomer is er voor de eerste keer een surfvakantie georganiseerd. Een grote groep ovianen is naar Zarautz afgereisd om daar te surfen, chillen en vooral met elkaar de mooiste avonturen te beleven! Aangezien het een erg geslaagde vakantie was, zullen er zeker nog meerdere surfreizen worden georganiseerd! 

surfreis.jpg
Surfvakantie 2019


Kerstmarkt

De reiscommissie zorgt er ieder jaar voor dat er de vetste reizen worden georganiseerd waar je samen met een groep ovianen hele mooie momenten mag meemaken. Deze reizen zorgen ervoor dat je terug komt met de leukste verhalen en herinneringen die je nooit meer zal vergeten! De reiscommissie organiseert altijd een tripje naar een kerstmarkt in Duitsland. Dit zorgt voor een dag vol escalatie, gezelligheid en duitse biertjes met elkaar. Wat de kerstmarkt ook typeert is dat je samen langs kerstkraampjes gaat struinen en de dag afsluit door met elkaar te eten! 

kerstmarkt.jpeg
Kerstmarkt 2019


Citytrip

Elk jaar organiseert de reiscommissie ook een Citytrip naar een vette stad! Afgelopen jaren zijn er al een grote groep ovianen naar verschillend plekken gereisd zoals Praag, Boedapest, Poznan, Londen en Krakau! Tijdens deze citytrip worden er leuke activiteiten georganiseerd. Variërend van een kroegentocht tot samen op stap naar een van de vetste clubs. De citytrip duurt meestal 3-4 dagen en aangezien iedereen zich kan inschrijven, gaat er een gevarieerde groep mee. Dit zorgt ervoor dat je weer nieuwe mensen leert kennen en samen met hun mooie herinneringen maakt! 

citrytri.jpg
Citytrip 2016


Zeilweekend

Afgelopen jaren hebben veel Ovianen ook mogen genieten van een zeilweekend. Naast dat deze grote groep overdag te vinden is op het water, worden er in de avonduren leuke themafeestjes gegeven en cantussen gehouden! 

zeilweekendd.jpg
Zeilweekend 2017

Onze sponsoren