Inloggen

DV Fatale

Niet horizontaal, niet verticaal, maar FATALE!


Het begon allemaal op woensdag 19 november 2014 in café Sint Anneke. Op deze dag kwamen de dames van DJC Encantamienta ’10, DJC Loca ’11, DJC F’elle ’12 en DJC Fjura ’13 bij elkaar. Deze jaarclubs hadden het onderling zo leuk met elkaar, dat zij dit wilden uiten in een verticaal verband. Na het bewijzen van de meerwaarde van dit verticale, is DV Fatale op 23 juni 2015 officieel erkend. Het blauwe leger van Damesverticale Fatale is sindsdien niet meer weg te denken van de sociëteit!


Elk jaar organiseren we “Dinner in the Dark”, waarbij ieders zintuigen geprikkeld worden. We organiseren jaarlijks een feest met een Frans thema en een vleugje l’amour. Verder gaan we elk jaar op weekend, ondernemen we veel activiteiten en niet te vergeten: onze vaste borrel op iedere eerste woensdag van de maand.


Femmes van DV Fatale zijn sterke, onvermijdbare vrouwen die alles in de strijd gooien om de situatie onder controle te houden. De Femmes zijn spontane, gekke en strijdlustige meiden. Dit komt met name naar boven in spelletjes, waarin we veel te fanatiek worden. Ook onze borrels eindigen altijd Fatale. We houden graag vast aan het Franse thema. Dit zie je terug in onze activiteiten, ons wapen en onze kleuren.


Je vindt ons aan de bar of dansend op het podium!


Au revoir & beaucoup de bisous,


Les Femmes Fatale


DJC Encantamienta  2010

DJC Loca 2011

DJC F’elle 2012

DJC Fjura 2013

DJC Primore 2014

DJC IVY 2015

​DJC Rebelꙅ 2016

DV Fatale