Inloggen

DV Fatale

Niet horizontaal, niet verticaal maar Fatale.

Dv Fatale is officieel erkend op 23 juni 2015. En is hiermee de jongste verticale binnen N.S.V Ovum Novum.

Het begon allemaal op woensdag 19 november 2014 bij café Sint Anneke. DJC Encantamienta 2010, DJC Loca 2011, DJC F’elle 2012 en DJC Fjura 2013 kwamen bij elkaar. Deze jaarclubs hadden het onderling erg leuk met elkaar en wilden dit uiten in een verticaal verband.
Uiteindelijk hebben wij in de alv van december de in oprichting status gekregen. Om onze meerwaarde te tonen hebben we in februari een feest georganiseerd namelijk: ‘Bonjour op de franse tour’.Verder hebben we ook nog een dinner in the dark georganiseerd en zijn we in April op weekend geweest naar het mooie Eindhoven.

DV Fatale bestaat uit actieve jaarclubs die ook erg fanatiek zijn. Zo waren vele van ons iets te enthousiast met het eerstejaarstraject. Ook tijdens ons weekend of borrels merken we dat we veel te fanatiek worden van spelletjes. Borrels eindigen altijd Fatale en we houden ons erg vast aan het Franse thema. Dit zie je terug in onze activiteiten, ons wapen en onze kleuren.

Inmiddels hebben we ook al twee nieuwe jaarclubs mogen verwelkomen. Damesjaarclub Primore 2014 en IVY 2015 zijn de eerste clubjes die ons versterken. 

Bisous,

Les femmes Fatales

DV Fatale