Inloggen

DV Flow

Damesverticale Flow is de kersverse verticale binnen N.S.V. Ovum Novum. We zijn met veel trots opgericht op 10 juni 2013 nadat we een half jaar onze meerwaarde hebben kunnen tonen aan de vereniging. De oprichters van deze mooie verticale zijn DJC Aruna 2008, DJC MANGO 2010 en DJC ISA 2011. Reeds versterkt met DJC Brilliant 2012, DJC Felicitas 2013 en DJC Sinne 2014 zijn we klaar voor een lange carrière binnen N.S.V. Ovum Novum, met elk jaar een nieuwe damesjaarclub erbij!

Elk jaar organiseren wij meerdere activiteiten voor de vereniging en voor onszelf. Zo organiseren we onder ander een High Wine, mooie woensdagavondfeestjes en een lekker avondje genieten bij de Chippendales! Verder komen we elke eerste woensdag en derde maandag van de maand bij elkaar om samen te eten en/of te borrelen. Op deze avond zijn we vroeg op de soos te vinden voor een dansje en een drankje, vaker op het podium dan ernaast.

Als Wolf bij damesverticale Flow, ben je goedgemutst, heerlijk optimistisch en staat je mond nooit stil. Onze avonden samen zijn vaak een groot kippenhok waarbij de tijd vliegt! Verder houden wij wolven wel van een lekker dansje en zijn we niet vies van onze kont schudden. Daarnaast zullen jullie vast en zeker onze ‘move’ vaak genoeg langs zien komen die we te pas en te onpas dansen met elkaar.

With flowing love,

DV Flow

--

DJC Aruna 2008

DJC MANGO 2010

DJC ISA 2011

DJC Brilliant 2012

DJC Felicitas 2013

DJC Sinne 2014

DJC Ludique 2015


DV Flow