link_groepsfoto.jpg

DV Link

Na een hoop gezelligheid is er in 2017 een nieuwe damesverticale ontstaan: Damesverticale Link ‘17. Dit verticale is opgericht door DJC Razzmatazz ’14, DJC Ninkasi ’15  en DJC Pandora ’16.

Wat typeert ons? Wij zijn niet alleen linke vrouwen, maar ook lekker nuchter: ofja qua persoonlijkheid. Nuchterheid is niet altijd terug te zien in ons gedrag. Je ziet ons elke woensdag aan de bar en wij zijn wel vaker te vinden op een borrel. We gaan niet altijd samen, maar vinden elkaar uiteindelijk wel voor een dansje of een drankje. Ook buiten de sociëteit zijn we vaak met elkaar, van brakdagen tot een uitje, van slaapfeestjes tot picknicken in het park: er is altijd wel een Linkie die iets wilt doen!

Link heeft verschillende activiteiten georganiseerd voor de vereniging. Denk hierbij aan een groot woensdagfeest ‘Cirque du so Link’ waarbij de hele soos was omgetoverd tot een circustent en een lilliputter de boel op stelten kwam zetten. Of ‘Linke soep’ waar de leden konden genieten van een heerlijk Indisch buffet. Ook de Pubquiz “Drink Flink met Link” was erg geslaagd. In de toekomst willen wij dit soort activiteiten voortzetten en nog veel meer leuke activiteiten organiseren. 

Iedere laatste woensdag van de maand borrelen wij op de soos.

Wil je een keer een biertje met ons drinken of ons voor iets anders bereiken? DV Link is bereikbaar via damesverticalelink@gmail.com.Met Linke groetjes,

DJC Razzmatazz ‘14

DJC Ninkasi ‘15

DJC Pandora ’16

DJC Chara '17​​

DJC LEV '18

​DJC Phaedra '19

​​​​​​​DJC Nala '20

Wapen_110x110_wit_hogerresolutie.png

Onze sponsoren