Activiteiten

Activiteiten 

Elk jaar viert Ovum haar verjaardag een week lang in Mei. Dit wordt de Dies genoemd en om de 5 jaar een Lustrum. Tijdens deze week worden er vette activiteiten georganiseerd voor leden door de diescommissie of de lustrumcommissie. Wil je weten wat voor activiteiten er worden georganiseerd bij Ovum? Lees dan vooral verder! 


Openingsfeest in Kalkar

Afgelopen jaar organiseerde de Diescommissie een openingsfeest in Kalkar. Nadat honderden ovianen mochten genieten van de achtbaan en zweefmolen, werd er tot in de late uurtjes in dit pretpark gefeest! 

kalkar.png


Liftwedstrijd en poolparty

In 2018 en 2019 organiseerde de Dies commissie verschillende activiteiten tijdens de dies van Ovum. Onder andere werd er door de commissie een poolparty en een lift wedstrijd georganiseerd. De liftwedstrijd begon in Nijmegen en had als bestemming Antwerpen. Nadat iedereen was aangekomen werd er nog een spel gespeeld, waarna de dag werd afgesloten met pizza en natuurlijk bier!

Ontwerp_zonder_titel_4.png


Bierfietsrally en openingsfeest in Ouwehands Dierenpark

Ook werd er in de afgelopen jaren een bierfietsrally georganiseerd, waar in teams werd gestreden voor de eerste plek. Een andere vette activiteit georganiseerd door de diescommissie is het openingfeest in Ouwehands Dierenpark, die speciaal voor ons was opengesteld.

activiteiten.png


Broers/zussendag en stranddag

Niet alleen de diescommissie organiseert activiteiten. Ook de activiteitencommissie organiseert door het jaar heen activiteiten die je niet wilt missen! Zo word er elk jaar een broer/zussendag of ouderdag georganiseerd, wat leden de mogelijkheid geeft om hun familie onze prachtige sociëteit te laten zien! Ook werd er afgelopen jaar een stranddag georganiseerd door de activiteitencommissie. Bij deze stranddag was het mogelijk om te leren surfen, waarna de dag goed is afgesloten bij de strandtent! 

Ontwerp_zonder_titel_6.png

Onze sponsoren