Vereniging

797ce88bfce94ee4b3b8c4f151aaaf42-md.jpg

Studentenvereniging N.S.V. Ovum Novum

Onze vereniging, die in korte tijd is uitgegroeid tot de grootste studentenvereniging van Nijmegen, huisvest zich in sociëteit ‘De Kelder’ aan de St. Canisiussingel 38. Onze leden, die allen studeren aan de HAN of aan de Radboud Universiteit, kunnen hier vijf dagen per week samen komen, voor een borrel- of verenigingsavond. Bij Ovum Novum krijgen alle studenten de kans om zich te ontwikkelen door middel van commissies en bestuurswerk.

In het agendaoverzicht vind je gedurende het jaar een overzicht van alle activiteiten die georganiseerd worden. N.S.V. Ovum Novum heeft een zeer gevarieerd activiteitenaanbod voor haar leden. Van een zomerreis en citytrip tot wintersportvakanties en van een diesweek tot een gala, bij Ovum Novum vind je het allemaal!

Open Feesten

Een studententijd in Nijmegen is echter geen studententijd zonder de feesten! Zo is het elke woensdag onze verenigingsavond en hebben wij vijf keer per jaar een open feest waar heel studerend Nijmegen welkom is. De data van onze open feesten vind je op de homepagina. Open feesten zijn de mogelijkheid bij uitstek om kennis te maken met onze vereniging! Kijk ook gerust even rond op onze site en hopelijk zien we je snel bij een van onze open feesten!

Onze sponsoren